Väga-mäta-lunch, milkshake och natti natti utan mamma mu´s juver!!

Idag blev det en händelserik dag efter en nästan lika händelserik natt. Lova 9 månader tänker ställa upp i tävlingen "suga ur musten, märgen och ryggraden ut genom mamma bröst"... Känns så i alla fall. Hon har inga som helst planer på att sluta med sitt tissande på mammas juver... Men nu har mamma det! Det finns liksom inte mjölk kvar till en hel måltid, och efter 2 timmars ammande i natt så fick mamma mu nog! Kalvar KAN faktiskt dricka ur flaska, tro det eller ej Lova!

Vi börjar iaf dagen med en väga-mäta-lunch hemma hos Mia & Tilly. Först BVC, 10.310 gr och 76 cm lång. Sedan hem till det Lyth´ska residentet tillsammans med Malin & Wilma och Helena & Elias. Där väntade en smaskig chili-con-carnelunch och självklart också grönt till kossan... Glass och varma bär och en kopp kaffe. Barnen SOV hela lunchen! LYX!

Sedan var det dags för dagishämtning av 5-åringen, sedan ville Lovas moster bli hämtad på ICA med x antal matkassar och sen hem för att koka ihop middag. Pappan har "möte" med jobbet inkl hockeymatch...hehe... Ja, sen skulle en 5-åring försöka lista ut VAD en milkshake är för något?? Om mamma mu ruskar lite på sitt juver borde det bli milkshake va??? Nej, banan, choklad och jordgubbar var hans förslag..Inget mer?!?! Nee... Vår milkshake gjorde vi iaf på blåbär, banan och mjölk samt en skvätt yoghurt. Mumma för magen och bra med energi för bebisen som ligger på tillväxt i en av de 4 magarna...

Sen var det bara den lilla biten kvar...Och vi lyckades! Jag och Lova lyckades få henne att somna UTAN att amma! 50 ml ersättning fick hon i sig, sen kom John Blund... En glad kossa är en bra kossa!!



Maffian i Juniskär! Skönt för alla mammor, friskluft till barnen!




Kommentarer
Postat av: Jennifer

För en gångs skull lärde jag mig något genom att läsa en blogg. Det är inte alltid man gör det direkt, tack för att du lägger ner din tid på att blogga :D.

2011-07-11 @ 05:04:00
URL: http://gravidforsakring.net
Postat av: Sofie

Kul sida! Det märks att du gillar att blogga!

2011-07-13 @ 00:03:48
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0